Nous temps, nous models per a la comunicació


Des d’el CCAII estem preparant un nou producte de comunicació per el proper mes de setembre: el Rethink Com

El Rethink Com és un seminari de petit format pensat per a repensar la comunicació de les organitzacions i les institucions.

En un moment de canvi i de reducció de pressupostos, és un bon moment per questionar-se la comunicació. Moltes institucions públiques es veuen obligades a sortir a competir i millorar la relació amb els seus públics, atraure’n de nous, redefinir la pròpia marca, valoritzar els serveis, saber crear productes innovadors i rendibilitzar les instal·lacions, entre altres coses. En definitiva, intentar posicionar-se. I per aconseguir-ho, res millor que el marketing i la comunicació.

Hem creat el marc idoni per a poder donar respostes a aquesta necessitat que tenen moltes institucions públiques i privades -museus, fundacions, federacions sectorials, consorcis, ajuntaments, universitats, patronats, clubs esportius, centres culturals, biblioteques, consells comarcals, diputacions, etc- de posicionar la seva institució o organització a través de la comunicació.

El Rethink PubliCom és un “stage” de pre-temporada per a repensar la comunicació de la organització que dirigim abans de començar el nou curs. És un seminari de dos díes i mig, en la que un grup reduït de persones, treballarem aquest nou enfoc de la organització adaptada a cada cas, de la ma de dos professionals de la comunicació: Toni Puig i jo mateix.

Tant en Toni com jo estarem presents en tot aquest intensiu de 18 hores-de 10 a 14 i de 16 a 19h- en el que combinarem classes i exercicis amb alguna visita, en la que analitzarem com millorar la nostra comunicació i treballarem la poblemàtica de cada cas conjuntament amb els assistents.

Tot això ho farem els 4, 5 i 6 de setembre en un entorn idílic: un hotelet de l’Empordà, en el que treballarem de 10 a 19h tant a les sales habilitades com a la piscina o al restaurant.

El preu del seminari és de 100 euros.

És una idea nova, diferent, que ens fa especial il·lusió. En breu passarem més informació.

Per qualsevol informació: paucanaletaheras@gmail.com

Entrades populars d'aquest blog

Nous temps, noves tendències.

Repensant la comunicació de les institucions i organitzacions